torsdag 10. januar 2019

Snakk om god service ass!

I går var jeg på Baker Brun på Oasen, sammen med assistenten min og skulle spise lunsj.
Vi hadde funnet oss et bord og stilt oss i kø, klare til å bestille. Utvalget var stort, så det var vanskelig å bestemme seg.
Til slutt ble det chebatta med kylling, som så veldig god ut, men for meg kunne det bli en utfordring å spise.
Siden munn og svelg ikke alltid spiller helt på lag med meg, kan mat med skarpe kanter og hard konsistens være vanskelig.
Istedenfor at jeg måtte finne noe annet som jeg egentlig ikke hadde lyst på, tilbudte ekspertisen, som var veldig forståelsesfull, å lage en sandwich av ferskt loff, men med det samme fyllet på.
Det kunne virke som at jeg ikke var den første kunden som trengte litt "modifisering av maten", for hun sa det som det skulle vært det største selvfølge.
Storfornøyd med servicen, satte vi oss ned ved et bord og fikk servert ukens beste lunsj!

Jeg kan med hånden på hjertet si at det er definitivt dét stedet, der kundens behov står øverst på listen.
Jeg har bare en ting å si; Snakk om god service ass!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis jeg styrte Bergen for en dag

Om jeg hadde fått æren av å styre Bergen for en dag, hadde jeg nok villet endret et par ting.   Blant annet fremkommeligheten. Bergen er omr...